• *
 • *
 • *
 • *
 1. Lichtadvies

  Er zijn veel verschillende standaard LED armaturen verkrijgbaar. Het voordeel van LED is dat het overal in toegepast kan worden met een geringe inbouwhoogte, mits het uiteindelijke armatuur voldoet aan de verlichtingsnorm en technische specificaties zoals warmtehuishouding. Voor renovatie projecten met conventionele verlichting is de uitdaging om het bestaande lichtbeeld zoals dat door de architect of ontwerper destijds ontwikkeld is te behouden of te verbeteren naar de wensen van deze tijd.

   

  Met op maat gemaakte led oplossingen is er veel vrijheid in ontwerpen qua design en functionaliteit. Met behulp van LED’s kan het lichtbeeld behouden blijven terwijl met bijvoorbeeld een sensor optimaal gedimd kan worden op basis van daglicht. Belangrijk hierin is dat een klant specifiek LED armatuur ook betaalbaar moet zijn. Kan een nieuwbouw of renovatie project dus niet van een standaard armatuur voorzien worden dan ontwikkelen we een behuizing en gebruiken we standaard LED componenten.

   

  LED's s kunnen altijd toegepast worden maar vaak belangrijker is het comfort dat mensen ervaren op een goed uitgelichte locatie. Door na te denken over de toe te passen LED en optiek wordt altijd een oplossing gevonden die naast energiebesparend ook aangenaam is.

   

  Door onze jarenlange ervaring met het toepassen, ontwikkelen en leveren van verlichtingsoplossingen kunnen wij u pragmatische en snel een professionele oplossing bieden die weer jaren mee gaat!

 1. *